Implica-te!

Te poti alatura activitatilor proiectului in calitate de voluntar

Proiectul „ȘURA” este deschis colaborării cu voluntari veseli și plini de energie, dornici să se alăture proiectului nostru.

Poate fi vorba de persoane din sat sau din împrejurimi (precum Sighișoara), Fundația asigurând transportul Sighișoara-Archita, Archita-Sighișoara cu ocazia fiecărui atelier.

Voluntarii vor beneficia de îndrumare și instructaj din partea coordonatorilor proiectului. În cazul în care voluntarii sosesc din alte localități, Fundația va deconta transportul acestora pe baza documentelor de călătorie.

Implică-te alături de noi în activități de educație non-formală punctuale sau în organizarea evenimentelor în locația proiectului, satul Archita, comuna Vânători, județul Mureș. Perioada de desfășurare a voluntariatului: 2021-2023. Atelierele au o durată cuprinsă între două și trei ore și se desfășoară în prezența coordonatorilor Fundației, grupul țintă fiind reprezentat de copiii cu vârste între 8 și 12 ani, dar și de tinerii și adolescenții cu vârste între 13 și 18 ani. Evenimentele au durata de o zi.
Ne poți scrie cu încredere pe adresa de e-mail: contact@mihaieminescutrust.ro sau ne poți contacta telefonic de luni până vineri între 8:00 – 16:00 la numărul de telefon +40 (0)265 506024.

Vino și tu alături de noi!

Implica-te!