14 decembrie – Ziua in care am celebrat finalizarea proiectului nostru

Vineri, în 14 decembrie am încheiat cu cântece și voie-bună proiectului @ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă din satul Archita.

Am tras linie, ne-am bucurat de tot ce am realizat în proiect alături de comunitatea satului. Iar corul din Viscri ne-a făcut o vizită în ȘURA noastră primitoare și caldă.

Copiii au cântat, au meșterit la atelierul de decorat turtă dulce și s-au bucurat de căldura șurii, așa cum am făcut și noi, cei mari.

Ne-am bucurat să îi avem alături de noi pe partenerii noștri de la Primăria Vânători, domnul Primar Mircea Felegean, cel care ne-a sprijinit ca toate lucrurile să iasă bine în proiect. Geta, Georgiana și domnul Ghiță de la Asociația Descoperă Archita au fost și ei alături de noi, ca și copiii din clasele mari de la Școala din sat, cei care fac parte din Clubul nostru de implicare civică, ȘURA.

Au venit la eveniment și alți oameni frumoși din zonă cu inițiative lăudabile. Atmosfera a fost una tare plăcută și caldă cu multe zâmbete și voie-bună, iar noi am fost mulțumiți că am dus cu bine la final un proiect important pentru comunitatea satului.

Colegii din proiect au detaliat activitățile făcute în proiect, de la taberele de implicare civică, la atelierele educaționale, la schimburile de experiență cu alte ONG-uri, până la activitățile de voluntariat sau de dezvoltare a economiei locale, așa cum a fost „Ziua Recoltei”.

O altă bucurie trăită cu această ocazie a fost că oameni din comunitate au donat cărți pentru mica bibliotecă pe care dorim să o facem la etajul șurii, acolo unde amenajăm zona de relaxare.

Mulțumim tuturor participanților la acest eveniment frumos de final!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implica-te!