Atelier de informare si implicare civica in Archita – 7 martie 2022

#atelier de informare și implicare civică
După-amiaza zilei de 7 martie. Ninge puternic. Suntem în Archita, în fostul Cămin Cultural. Înainte de concertul copiilor pe care l-au pus la cale alături de voluntarii Fundației Mihai Eminescu Trust, ne-am dat întâlnire cu comunitatea, prima dată pe acest an.
Ne-am bucurat să revedem fețe cunoscute și multe alte noi. În total, 25 de persoane din comunitate au răspuns invitației noastre.
Le-am prezentat participanților planul de activități din acest an:
🟠5️⃣ întâlniri pentru prioritizarea nevoilor din 𝓟𝓵𝓪𝓷𝓾𝓵 𝓓𝓮 𝓓𝓮𝔃𝓿𝓸𝓵𝓽𝓪𝓻𝓮 𝓢𝓽𝓻𝓪𝓽𝓮𝓰𝓲𝓬𝓪
🟠3️⃣ acțiuni de voluntariat în comunitate: ecologizare, instalare indicatoare și coșuri de gunoi, alături de comunitate și de membrii Asociației Locale 𝓓𝓮𝓼𝓬𝓸𝓹𝓮𝓻𝓪 𝓐𝓻𝓬𝓱𝓲𝓽𝓪
🟠2️⃣ vizite de studiu la GAL Târnava Mare Saschiz și APIA Sighișoara
Ne-am dat întâlnire la prima activitate de voluntariat din 8 aprilie și am comunicat mesajul domnului Primar pentru ei: acela de a concretiza solicitările de soluționare a problemelor cu care se confruntă locuitorii. Iar noi îi vom ajuta în acest sens în cadrul altui atelier de implicare civică.
 
➡️ Proiectul „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.
Site-ul proiectului este: https://www.sura-archita.ro/
@Active Citizens Fund-Romania
#haide
#ActiveCitizensFund
#Romania
#activecitizens
#EEANorwayGrants
🌱Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implica-te!