4 ateliere informationale în cadrul proiectului

🟢Să știți că pe 1-2-3-4 martie, primăvara a sosit cu bucurie și mult entuziam în Archita! Și asta pentru că am organizat #patru ateliere de informare pentru copii, în școala din comunitate!
Totul s-a focusat pe #motivarea lor în implicarea și înscrierea lor în #CLUBUL #ȘURA. Le-am povestit încântați de toate activitățile pe care plănuim să le realizăm alături de ei anul acesta! S-au arătat încântați să
👉- amenajeze cu noi 𝓰𝓻𝓪𝓭𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓮𝓶𝓪𝓽𝓲𝓬𝓪 cu tot felul de plăcuțe informative și locuri de relaxare.
👉- amenajeze un 𝓽𝓮𝓻𝓮𝓷 𝓭𝓮 𝓶𝓲𝓷𝓲-𝓯𝓸𝓽𝓫𝓪𝓵. Copiii care doresc ne vor ajuta la instalarea porților, la pregătirea terenului pentru însămânțarea gazonului, iar tinerii la împrejmuirea terenului cu gard din lemn!
🟢Toate acestea vor responsabiliza membrii clubului pentru un bun comun, la a cărui realizare au contribuit cu munca și ideile lor. Sperăm că ei vor fi motivați să îngrijează aceste facilități după finalizarea proiectului.

🧢Membrii CLUBULUI ȘURA vor primi elemente de identificare precum șepcuțe, tricouri și sacoșe, personalizate cu elementele proiectului.

➡️ Proiectul „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.
Site-ul proiectului este: https://www.sura-archita.ro/
Active Citizens Fund – Romania
#haide
#ActiveCitizensFund
#Romania
#activecitizens
#EEANorwayGrants
🌱Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implica-te!