Martie în cadrul proiectului_Ateliere de informare și ateliere cu voluntari

#haicunoi #unde ❓
👉#aici Anunțăm cu bucurie că odată cu sosirea primăverii calendaristice, adică pe 1,2, 3 și 4 martie organizăm patru ateliere de informare, urmate de patru ateliere muzicale și artă teatrală, pe care le vom pune la cale alături de voluntari ai Fundației.

#dece ❓👉ℹ Prin atelierele de informare copii vor fi motivați să se implice în activități educațional-civico-creative, în cadrul clubului de activism civic – ȘURA. Ele vor fi urmate de alte acțiuni în care cei mai mici reprezentați ai comunității din Archita, comuna Vînători, se vor implica direct în acțiuni pe care ei și le doresc: amenajarea unui teren de sport și a unui spațiu de recreere, sub forma unei grădini tematice.

La activitățile coordonate de voluntari sunt așteptați să ia parte 30 de copii și adolescenți, grupele fiind împărțite pe categorii de vârstă: prima grupă va include elevi ai claselor I-IV, iar cea de-a doua va fi alcătuită din elevi din clasele V-VIII.

Atelierele din martie sunt organizare cu sprijinul Școlii Generale din sat, căreia îi mulțumim pentru deschidere și colaborare. Atelierele vor fi organizate în condiții de siguranță sanitară: participanții poartă măști de protecție, iar voluntarii și membrii echipei de implementare a proiectului sunt vaccinați și testați periodic pe perioada desfășurării atelierelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implica-te!