A avut loc primul eveniment din seria intitulata „MET&Friends”

În luna septembrie a avut loc primul eveniment din seria intitulată „MET&Friends”, în satul Mălâncrav, comuna Laslea, județul Sibiu, care s-a materializat cu o sesiune de lucru cu partenerii Fundației Mihai Eminescu Trust și cu ONG-urile din zonă. La eveniment au participat 9 asociații din zonă.

În cadrul acestui eveniment, pe lângă discuții și acțiuni de networking, Fundația a împărtășit informații practice din experiența de peste 20 de ani a echipei sale în domeniul revitalizării comunităților transilvănene și detalii despre abordarea și strategia de intervenție a MET pentru dezvoltarea durabilă a comunităților multietnice.

➡️ Proiectul „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

🌱Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă.

Comments are closed.

Implica-te!