Atelierul 9 / Ne imprietenim cu emotiile

Atelier 9️⃣ /30.07.2021_𝙉𝙚 𝙞𝙢𝙥𝙧𝙞𝙚𝙩𝙚𝙣𝙞𝙢 𝙘𝙪 𝙚𝙢𝙤𝙩𝙞𝙞𝙡𝙚
Știm! Am rămas datori cu informații despre ultimul atelier din seria celor 9️⃣ pe care le-am organizat în Arhita alături de voluntari în lunile iunie și iulie în cadrul proiectului nostru. Recuperăm! 🙂
Ultimul dintre ele s-a focusat pe emoții, trăiri și reacții și asta pentru că alături de noi s-a aflat Cami din Brașov, Conferențiar universitar în cadrul Departamentului de Psihologie, Educație și Pregătirea personalului didactic, Facultatea de Psihologie și Științele educației. Micuții cu urmărit secvențe dintr-un film simpatic în care emoțiile erau personificate și au discutat despre rolul lor. Atelierul s-a încheiat cu o activitate practică în care copiii au desenat pe hârtie emoji cu emoțiile preferate. Au fost foarte încântați!
***
În lunile iunie și iulie, Fundația Mihai Eminescu Trust a desfășurat în fiecare vineri, alături de voluntari inspiraționali, câte două ateliere de educație non-formală pentru elevii claselor I-IV și V-VIII, în vederea înscrierii în Clubul Civic „Șura”, care va fi lansat anul viitor. Mulțumim conducerii Școlii Vînători pentru deschiderea manifestată în buna organizare a acestor ateliere!

➡️ Proiectul „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă. * Working together for a green and competitive Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implica-te!