Atelierul 6 / Lumea dansului

Atelierul 6/09.07.2021_𝙇𝙪𝙢𝙚𝙖 𝙙𝙖𝙣𝙨𝙪𝙡𝙪𝙞
Atelierele dedicate copiilor au continuat vineri pe 9 iulie cu un super atelier pe care l-am organizat împreună cu domnul antrenor Cornel Câmpian și componenții trupei de dans 𝘿𝙞𝙖𝙢𝙤𝙣𝙙𝙨 din Sighișoara. Cei 14 adolescenți plini de viață au împărtășit copiilor din Archita impresii, amintiri și idei despre hobby-ul lor: dansul! După câteva discuții, dansatorii și micii participanți s-au îndreptat către esplanada din fața bisericii evanghelice, acolo unde Diamonds au reprodus dansul country, cel cu care au concurat în această primăvară la emisiunea „Românii au talent”. Copiii prezenți la atelier au fost tare încântați să-i cunoască pe membrii trupei de dans și să interacționeze cu ei. Mulțumim pentru implicare, ne-am simțit cu toții extraordinar!
Atelierul a făcut parte din proiectul ȘURA – Laborator de experimentare şi implicare civică incluzivă, al cărui scop este cultivarea activismului social pentru creșterea coeziunii sociale în rândul membrilor comunității din satul Archita.
***
În lunile iunie și iulie, Fundația Mihai Eminescu Trust desfășoară în fiecare vineri, alături de voluntari inspiraționali, câte două ateliere de educație non-formală pentru elevii claselor I-IV și V-VIII, în vederea înscrierii în Clubul Civic „Șura”, care va fi lansat anul viitor. Mulțumim conducerii Școlii Vînători pentru deschiderea manifestată în buna organizare a acestor ateliere!

➡️ Proiectul „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Active Citizens Fund – Romania

Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă. * Working together for a green and competitive Europe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implica-te!