Intalnire cu parintii si copiii din Archita

Iulie a început cum nu se poate mai bine pentru proiectul nostru „ȘURA – Laborator de experimentare şi implicare civică incluzivă.” Și asta pentru că, în prima zi a lunii, am deschis cu bucurie larg porțile grădinii de la numărul 2️⃣8️⃣4️⃣, acolo unde se află și acea șură pe care o vom restaura și refuncționaliza cu ocazia proiectului.
O sumedenie de copii însoțiți de părinții sau bunicii lor ne-a trecut pragul și, împreună cu ei, ne-am bucurat de o după-amiază foarte relaxantă în care ne-am cunoscut mai bine, ne-am jucat din plin și am povestit la umbra viei.
Cu această ocazie, am aflat de la cei mici care sunt activitățile care le sunt pe plac și cu care ar dori să se reîntâlnească în ŞURĂ, în viitorul apropiat. Iată câteva dintre ele: teatru, desen, badminton, ping pong, karate, să sărim coarda, gimnastică, tenis, fotbal, dans, film, lectură, pescuit, box, escaladări, mimă, bachet, karaoke, seri de filme, trambulină… Câte idei de activități minunate! Sigur le vom pune în practică, cu siguranță – cel puțin pe câteva dintre ele.
***
➡️ Proiectul „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.
Active Citizens Fund – Romania
#haide
#ActiveCitizensFund
#Romania
#activecitizens
#EEANorwayGrants
„Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă. * Working together for a green and competitive Europe.”
https://www.facebook.com/media/set?vanity=LaboratorSURA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implica-te!