Atelier 2 / Am vorbit copiilor despre voluntariat

Atelier 2️⃣/11.06.2021
„A fost super!” a spus la final unul dintre participanții celui de-al doilea atelier de educație non-formală pe care l-am organizat în Archita pe 11 iunie! E important să știm că temele și activitățile pe care le alegem cu ocazia fiecărui atelier sunt pe placul participanților noștri. Provocările pregătite pentru copii au fost acceptate cu bucurie de aceștia.

Iar vinerea trecută tema atelierului a fost V-O-L-U-N-T-A-R-I-A-T-U-L, temă pe care au descoperit-o chiar copiii în urma unui puzzle pe care au trebuit să îl rezolve. Maria din Mălâncrav, voluntara fundației noastre în vârstă de 17 ani, ne-a însoțit de această dată în calitate de invitat special. Cu fotografii din proiectele în care s-a implicat în fundal, ea le-a vorbit copiilor despre ceea ce însemnă să fii voluntar, care sunt beneficiile în urma participării la o astfel de activitate și care sunt modalitățile în care chiar ei se pot implica voluntari acum sau în viitor.

Maria a organizat alături de noi o sumedenie de activități distractive prin care copiii au învățat cum să lucreze mai bine în #echipă, cum să aibă încredere în ei și cum să se simtă bine împreună. Atelierul a generat râsete, zâmbete, voie-bună cât cuprinde, bucurie și bună-dispoziție, spre încântarea tuturor.

📷Găsești aici link-ul către albumul foto al atelierului #doi:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=LaboratorSURA…

***
În lunile iunie și iulie, Fundația Mihai Eminescu Trust desfășoară în fiecare vineri, alături de voluntari inspiraționali, ateliere de educație non-formală pentru elevii claselor I-IV și V-VIII, în vederea înscrierii în Clubul Civic „Șura” care va fi lansat anul viitor. Mulțumim conducerii Școlii Vînători pentru deschiderea manifestată în buna organizare a acestui atelier.
➡️ Proiectul „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.
Active Citizens Fund – Romania
#haide
#ActiveCitizensFund
#Romania
#activecitizens
#EEANorwayGrants
Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă.
Working together for a green and competitive Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implica-te!