Atelier 1 / Hai sa ne cunoastem

𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿 1️⃣/04.06.2021
Vinerea trecută, înainte de prânz, pe 4 iunie, am organizat cu bucurie în satul Archita, în cadrul proiectului ȘURA – Laborator de experimentare şi implicare civică incluzivă, primul atelier de educație non-formală cu cei mai mici reprezentanți ai comunității. Împărțiți în două grupe, copiii entuziaști s-au bucurat de activitățile de cunoaștere pregătite, menite să-i facă pe cei mici să lucreze foarte mult în echipă.
Căci tocmai C-U-N-O-A-Ș-T-E-R-E a fost cuvântul de bază al atelierului. Ne-am folosit de această ocazie pentru a-i cunoaște pe viitorii membri ai clubului ȘURA și pentru a le prezenta pe îndelete proiectul. Toți și-au luat rămas-bun de la atelier cu zâmbetul pe buze și cu promisiunea că vor reveni negreșit vinerea viitoare.
Mulțumim conducerii Școlii Vînători pentru deschiderea manifestată în buna organizare a acestui atelier.
În lunile iunie și iulie, Fundația Mihai Eminescu Trust desfășoară în fiecare vineri, alături de voluntari inspiraționali, ateliere de educație non-formală pentru elevii claselor I-IV și V-VIII, în vederea înscrierii în Clubul Civic „Șura” care va fi lansat anul viitor.

➡️ Proiectul „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă.
Working together for a green and competitive Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implica-te!