Curatenie de primavara in Archita, de Ziua Pamantului

🌎Am sărbătorit ziua Pământului cu mare folos!
Suntem tare mândri de cum am dus la capăt alături de locuitorii din Archita acțiunea Curățenie de primăvară în Archita, ieri, pe 22 aprilie. Vremea a fost minunată, atmosfera plină de entuziasm, iar sacii au fost umpluți repede, repede. Ne-am bucurat să îi avem alături pe voluntarii harnici de la GST Recrutare – Sighișoara: Ionel, Alexandrina, Lia, Teodora, Alexandra, Simina, Adriana, Eugen, Octavian, Marian, Alin și Adrian, care ne-au dat o bine-venită mână de ajutor. Ați fost super, mulțumim!
Împărțiți în trei grupuri, ne-am alocat străzile și ulițele satului și timp de două ore și jumătate am adunat cât de mult am putut, am coborât pe sub poduri, în văi și șanțuri, am urcat și pe dealuri . În final, participanții au primit gustări sănătoase și un suc natural răcoritor din partea Fundației. Primăria Comunei Vînători a contribuit cu remorca ce a colectat sacii la finalul acțiunii.
Răsplata noastră cea mai mare a fost să-i auzim pe micii participanți îndemându-și consătenii să ia parte la acțiune, „Haideți și voi să strângem gunoaie!” auzindu-se în repetate rânduri din partea lor, iar răsplata lor a fost o ocazie frumoasă de a socializa sănătos, un sat mai curat și un exemplu de muncă în echipă.

Această acțiune a făcut parte din proiectul „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă”, un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

„Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă.”
„Working together for a green and competitive Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Implica-te!